Ο νέος χώρος της Αμάλθειας

  • 16 Δεκ 2014

Η Αμάλθεια μετά τα πρώτα ενθουσιώδη βήματα που έκανε στο αρχικό αγαπημένο της σπίτι, αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά και έφτιαξε ένα καινούργιο χώρο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα παραμύθι.

Μια φορά κι ένα καιρό, η δημιουργός της Αμάλθειας, η Βίκυ, είχε ένα καταπληκτικό όραμα. Σε ένα διαλογισμό στην παραλία, είδε μπροστά της ένα όμορφο, φωτεινό, ολόλευκο χώρο με όμορφη θέα στην Ακρόπολη και το Αστεροσκοπείο από τη μια πλευρά και στο Λυκαβηττό από την άλλη. Και είπε "αυτός είναι ο χώρος μου!". Πέρασε καιρός, όχι πολύς, και ένα φθινοπωρινό απόγευμα, σε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, η Βίκυ βρήκε μπροστά της αυτόν ακριβώς το χώρο. Ή ίσως να τη βρήκε και ο χώρος.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της αλλαγής. Στις 14 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τελειώσει το 2014, η Αμάλθεια βρέθηκε στο καινούργιο, υπέροχο σπίτι της. Εκεί, την πρώτη μέρα, ήρθαν μαζί της πολλοί αγαπημένοι της και έκαναν όλοι μαζί το πρώτο σεμινάριο στο νέο χώρο! Το κολάζ στόχου του 2015! Όλη την επόμενη εβδομάδα όλοι οι φίλοι της Αμάλθειας επισκέφθηκαν το νέο χώρο. Κι έτσι, όλοι μαζί, ετοιμάζονται για καινούργια πορεία, νέα, περισσότερα θαύματα, υπέροχα αποτελέσματα και μεγάλους στόχους!

Και ζούνε αυτοί καλά και όλοι μαζί καλύτερα!